Sorry ale rzygac sie chce jak w dziale vixa/pompa widze samych spacedj/szwagiery itp wynalazki . Zróbcie dla takiej wiary osobny dział tak jak setami. Naprawdę nie da się na to patrzeć a co dopiero słuchać.. Tak samo każdy mashup do jakiegoś śmiecio działu co był na virtual dj robiony
tronik, Ponad 90% z nich to nieoficjalne remiksy!!! Nawet tacy jak Tiësto i Anyma tworzą nieoficjalne remiksy!!! Jak zamierzacie je rozróżnić??? Czy sprawdzacie każdy remiks, czy są one dostępne na Beatport, Apple Music, Deezer Music i innych stronach muzycznych??? 🥱
Artezian, Tu nie o to chodzi bowiem dział vixa/pompa zrobił się totalnym śmietnikiem amatorów i jest tam muzyka hmm (nie można tego nawet nazwać muzyką tylko jakąś flustracją nawiedzonego psełdo amatora) owszem są i ciekawe produkcje ale na 1000 znajdzie się tam jedna dla takich pesłdo grajka powinien być dział amatorskie produkcje
No dokładnie są sety użytkowników ,niech będą mp3 użytkowników. Ja rozumiem gdyby tu wrzucal nie wiem CLIMO gość z renomą i dobrymi nutami a wrzuca dj x i to jest virtualdj i ciężko tam powiedzieć o nawet zalążkach muzyki ci wszyscy ,biore to co widze teraz 21:15 DJDziachacz ,IGORmundorowyyy dj kacper czy dj WALIZKA tego się nie da słuchać i nie ma to nic wspólnego z pompa czy vixa i te mushupy to totalny syf ,wspomne o spacjedj który rozpoczął tę zaraze w dziale robiąc z niego śmietnik.
Odpaliłem randomową nute od niego https://nuteczki.top/muzyka/vixa-pompa/597018-seanfinnamptanerozturkfttonytxbendyx-bigbattlesinjapanspacedjmushedit2k25.html 1:45 do 1:49 co to kur@ ma być ?
undertaken, Zgadzam sie z tobą w 100% i dodam ze wstyd mi ze tacy ludzie robią takie dziadostwo i jeszcze sie tym szczycą pytam czym sie tu szczycić czymś co nawet obok muzy nie leżało ??? i jeszcze jeden czy drugi napisze zrób sam jak potrafisz buhahah jak miał bym takie gówno robić to nawet bym tego nie opublikował bo było mi wstyd kurde mało tego ja w latach 90-ych czy tez na początku 20 na gównie dla dzieci Ejey Dance lepsze robiłem nuty nie psełdo amatorzy teraz na (FL) choć raczej wygląda mi to na Audacity połączony z VDJ czy tez innym programie po prostu wstyd i żenada