Śmieciowe nuty

1. Offline

undertaken

Uploader

Sorry ale rzygac sie chce jak w dziale vixa/pompa widze samych spacedj/szwagiery itp wynalazki . Zróbcie dla takiej wiary osobny dział tak jak setami. Naprawdę nie da się na to patrzeć a co dopiero słuchać.. Tak samo każdy mashup do jakiegoś śmiecio działu co był na virtual dj robiony
    Ostatnio edytował: undertaken 1 Listopad 2025 - 23:48
    1 Listopad 2025 - 23:47 / #1
  2. Offline

djhooker

Użytkownik

undertaken,
    Ale właśnie po to jest taka kategoria aby takie nuty dodawać.
    2 Listopad 2025 - 17:18 / #2
  3. Offline

Buleczka625

Użytkownik

Zgadzam się w 100 procentach.
    Cała zakładka zamieniła się w śmietnik.
    undertaken lubi ten post.
    5 Listopad 2025 - 16:21 / #3
  4. Offline

tronik

Użytkownik

Popieram, zrobić oddzielny dział na te wszystkie bootlegi, nieoficjalne, domowej roboty remixy
    3 Grudzień 2025 - 00:02 / #4
  5. Online

Artezian

Uploader

tronik, Ponad 90% z nich to nieoficjalne remiksy!!! Nawet tacy jak Tiësto i Anyma tworzą nieoficjalne remiksy!!! Jak zamierzacie je rozróżnić??? Czy sprawdzacie każdy remiks, czy są one dostępne na Beatport, Apple Music, Deezer Music i innych stronach muzycznych??? 🥱
    3 Grudzień 2025 - 10:28 / #5
  6. Offline

TeQuila

Użytkownik

Artezian,
    Tu nie o to chodzi bowiem dział vixa/pompa zrobił się totalnym śmietnikiem amatorów i jest tam muzyka hmm (nie można tego nawet nazwać muzyką tylko jakąś flustracją nawiedzonego psełdo amatora) owszem są i ciekawe produkcje ale na 1000 znajdzie się tam jedna dla takich pesłdo grajka powinien być dział amatorskie produkcje
    3 Grudzień 2025 - 19:41 / #6
  7. Offline

undertaken

Uploader

No dokładnie są sety użytkowników ,niech będą mp3 użytkowników. Ja rozumiem gdyby tu wrzucal nie wiem CLIMO gość z renomą i dobrymi nutami a wrzuca dj x i to jest virtualdj i ciężko tam powiedzieć o nawet zalążkach muzyki ci wszyscy ,biore to co widze teraz 21:15 DJDziachacz ,IGORmundorowyyy dj kacper czy dj WALIZKA tego się nie da słuchać i nie ma to nic wspólnego z pompa czy vixa i te mushupy to totalny syf ,wspomne o spacjedj który rozpoczął tę zaraze w dziale robiąc z niego śmietnik.

Odpaliłem randomową nute od niego https://nuteczki.top/muzyka/vixa-pompa/597018-seanfinnamptanerozturkfttonytxbendyx-bigbattlesinjapanspacedjmushedit2k25.html 1:45 do 1:49 co to kur@ ma być ? laughing
    TeQuila, technoapell lubi ten post.
    Ostatnio edytował: undertaken 3 Grudzień 2025 - 21:22
    3 Grudzień 2025 - 21:16 / #7
  8. Offline

TeQuila

Użytkownik

undertaken,
    Zgadzam sie z tobą w 100% i dodam ze wstyd mi ze tacy ludzie robią takie dziadostwo i jeszcze sie tym szczycą pytam czym sie tu szczycić czymś co nawet obok muzy nie leżało ??? i jeszcze jeden czy drugi napisze zrób sam jak potrafisz buhahah jak miał bym takie gówno robić to nawet bym tego nie opublikował bo było mi wstyd kurde mało tego ja w latach 90-ych czy tez na początku 20 na gównie dla dzieci Ejey Dance lepsze robiłem nuty nie psełdo amatorzy teraz na (FL) choć raczej wygląda mi to na Audacity połączony z VDJ czy tez innym programie po prostu wstyd i żenada
    Ostatnio edytował: TeQuila 4 Grudzień 2025 - 22:25
    4 Grudzień 2025 - 22:24 / #8
  9. Offline

technoapell

Uploader

Zazwyczaj tutaj na forum MP3 znajdują się piosenki, które w ogóle nie mają sensu.
    4 Grudzień 2025 - 23:08 / #9

Użytkownicy online: 39 (przez ostatnie 20 minut)

Online: 242