Bootlegi / nieoficjalne remixy

1. Offline

TeQuila

Użytkownik

DJ Dominix,
    z tego co pamiętam z tam tego roku twój remix bodajże Fuze i taki fajny lajtowy clubik który mi sie spodobał :)
    DJ Dominix lubi ten post.
    12 Grudzień 2025 - 00:31 / #11
  2. Offline

DJ Dominix

Użytkownik

TeQuila
    No i ta muzyka "Club / Dance" była robiona dla testu. Stąd to wyszło, ale nie będę dalej robił tego typu rodzaju muzyki!
    12 Grudzień 2025 - 12:48 / #12
  3. Offline

TeQuila

Użytkownik

DJ Dominix,
    Ja nie mówię co masz robić bo zrobisz jak będziesz uważał ja tylko piszę sugerując w jakim kierunku najlepiej iść po1 vixa to syf i ten kierunek to błąd bo prowadzi na dno i należny o tym zapomnieć jak najszybciej a zdolny jesteś wiec zacznij iśc w kierunku bardziej ambitnym by być zauważonym :)
    12 Grudzień 2025 - 20:47 / #13
  4. Offline

DJ Dominix

Użytkownik

TeQuila
    Ty lubisz Clubiki, ja lubię vixę! Po za tym mają też mocniejsze brzmienia, także musisz to zrozumieć!
    Każdy ma swój własny gust do swojego ulubionego gatunku muzycznego! :D
    TeQuila lubi ten post.
    12 Grudzień 2025 - 21:26 / #14
  5. Offline

TeQuila

Użytkownik

DJ Dominix,
    bardziej niż muze clubowa lubie Hardstyle ,Jumpstyle, Bigroom, Hard Dance ,Vocal Techno House oraz muzykę klasyczną ale nie gardzę innymi gatunkami pod warunkiem ze wnoszą coś ale i tak nie cierpię vixy bo ona nic nie wnosi nie rozwija sie i jak tak denna ze lepiej słuchać disco-polo :)
    DJ Dominix lubi ten post.
    12 Grudzień 2025 - 23:38 / #15
  6. Offline

DJ Dominix

Użytkownik

TeQuila
    Właśnie, a mi się muzyka "Hardcore" mi się wkręciła, bo ostatnio słuchałem "GPF", "Dr Donk" tego typu,
    czyli poza vixą zaczynam lubić "Hardcore", aż zacząłem eksperymentować tą muzyką! smile
    TeQuila lubi ten post.
    Ostatnio edytował: DJ Dominix 13 Grudzień 2025 - 14:15
    13 Grudzień 2025 - 14:15 / #16

Użytkownicy online: 6 (przez ostatnie 20 minut)

tomi57, Alicja Leśków-Michnowska, Sachinx, hlrmedia86, fluxubretedm, jorge alberto

Administrator | Moderator | Uploader | Użytkownik

Wszystkich tematów
530
Wszystkich postów
1957
Użytkowników
166776
Najnowszy
traserk
Online: 163