Moderator Soniczek!

1. Offline

nesterenkoaleks53

Użytkownik

Cześć! no proszę nie wrzucaj moich piosenek do AI ja tylko zawału Nie dostałem proszę nie dawaj, teksty piosenek sam piszę, czesno źle było 😞

VID_20260419_221850_161.mp4 (7.08 MB)
    https://krakenfiles.com/view/v7FLSzYHMv/file.html
    IMG_20260419_221840_340.jpg (284.66 KB)
    https://krakenfiles.com/view/Y7Rf3CTZMr/file.html

to wysłałem również do admina strony, ponieważ moderator Soniczek dodał mnie do ignorowania, abym nie mógł pisać.trochę wyjaśnię, jestem niepełnosprawny z pierwszej grupy wrzuciłem linki możesz zajrzeć, prosiłem admina i moderatora, aby nie wrzucał moich piosenek do AI ponieważ słowa piosenki piszę sam i używam AI do muzyki, teksty moich piosenek są w stu procentach.Administrator strony nie wrzuca moich piosenek do AI a moderator z zazdrości lub nie jest jasne, co natychmiast wrzuca do AI chociaż wcześniej wyjaśniłem, że pisanie piosenek dla mnie pozostaje jedyną rzeczą w moim życiu, która daje motywację do życia😔ale moderator z zazdrości lub jakiegoś czynnika osobistego rzuca moje piosenki do AI

może zazdrość lub fakt, że jest mało pobierany lub lubiany? nie zdziwiłbym się, gdyby mnie zablokował
    Ostatnio edytował: nesterenkoaleks53 Wczoraj, 21:17
    Wczoraj, 21:12 / #1
  2. Offline

Janus

Użytkownik

zajebiste masz piosenki to nie fair wrzucać do AI a tu większość na AI a jeśli prawda to piosenki OlekDj są wielokrotnie lepsze od moderatora
    szkoda, że tak z Tobą, wracaj do zdrowia
    Wczoraj, 21:32 / #2
  3. Offline

gigastar

Użytkownik

fajne piosenki ma, napisz do administracji serwisu skargę na moderatora
    Wczoraj, 21:44 / #3
  4. Offline

nesterenkoaleks53

Użytkownik

gigastar,
    do admina nie dotarłem, a moderator mnie zablokował, nie mogę do niego napisać 😔

dziękuję za wsparcie,to dla mnie bardzo ważne 😔

ja dla każdej piosenki zapisuję tagi, on i to usuwa.sens? to zazdrość 😞

nesterenkoaleks53,
    ja dla każdej piosenki zapisuję tagi, on i to usuwa.sens? to zazdrość
    Ostatnio edytował: nesterenkoaleks53 Wczoraj, 22:06
    Wczoraj, 21:58 / #4
  5. Offline

Reper

Użytkownik

Świetne piosenki, świetnie wykonane, trzymaj się, nie poddawaj się, wracaj szybko do zdrowia ✊
    Wczoraj, 22:53 / #5
  6. Offline

Jacek gets

Użytkownik

Jakie jest uzasadnienie moderatora? Twoje piosenki są fantastyczne, co się z tobą stało?
    Wczoraj, 23:30 / #6
  7. Offline

nesterenkoaleks53

Użytkownik

przycina mi tytuły piosenek do korzenia, czy to normalne? wszystkie mają normalne nazwy, a ja mam kikut 😔
    Wczoraj, 23:51 / #7
  8. Offline

nesterenkoaleks53

Użytkownik

Jacek gets,
    dziękuję bardzo! bardzo miło czytać! mam raka krwi białaczki ostrej, bakteria w płucach przeszła operację kręgosłupa i AIDS, HIV. czwarty rok siedzę unieruchomiony tylko pisać piosenki i daje sens życiu🙃

Reper,
    dziękuję bardzo!
    moja opinia nie jest ważna, jak i co jest zrobione, ale ważne jest, aby ludzie to lubili, to jest najważniejsze.chciałbym sam zaśpiewać lub coś wymyślić, żeby muzyka była na żywo, ale niestety mam teraz taką sytuację
    Ostatnio edytował: nesterenkoaleks53 Dzisiaj, 00:13
    Dzisiaj, 00:07 / #8
  9. Offline

Soniczek

Moderator

nesterenkoaleks53,
    Witam, już wyjaśniam
    Po pierwsze:
    tak zgadza się, twoje utwory trafiły do AI bo tak na to wychodzi że to jest stworzone przez sztuczną inteligencję (Suno AI)
    Po drugie:
    Nazwa utworu
    Najpierw się pisze Wykonawcę a dopiero później tytuł utworu
    Wykonawca - Tytuł utworu
    Po trzecie:
    Tagi
    utrzymuję porządek na stronie i dla tego wyrywkowo sprawdzam to co dodałeś, po co dodawać przy swoich utworach tagi typu jakieś vk, vkontakte, co mają oznaczać tego typu tagi? przypomnę tylko że tagi to informację o wykonawcy i tytule utworu.
    TeQuila lubi ten post.
    Dzisiaj, 00:21 / #9
  10. Offline

nesterenkoaleks53

Użytkownik

Soniczek,
    Tak, od początku mówiłem, że muzyka jest z AI ale sam piszę tekst do muzyki i wyjaśniłem dlaczego, więc na razie tak ze względu na sytuację ze mną i poprosiłem, aby nie dodawać do AI a jeśli chodzi o tytuły do piosenek, czy mógłbym wyjaśnić, jak pisać? Cheto myślałem najpierw o nazwie piosenki a potem o wszystkim innym i po co do ignorowania dodawać? cóż, tagi VKontakte to duża sieć społecznościowa i inne tagi,na przykład disco polo, disco club, chciałbym na przykład dostać się tam na te listy, aby mnie poznać, a może komuś pomogłem lub w jakiś sposób pomogłem w czymś, ponieważ Nie wiem, ile pozostało mi na tej ziemi żyć i chcę zostawić przynajmniej jakiś ślad po sobie
    Dzisiaj, 00:45 / #10

Użytkownicy online: 22 (przez ostatnie 20 minut)

Wszystkich tematów
577
Wszystkich postów
2088
Użytkowników
167162
Najnowszy
naprawa1988
Online: 58