Tytuł tematu: Temat jest zamknięty i nie możesz w nim pisać

Prośba o zmianę kategorii moich utworów – [OlekDj]

1. Online

nesterenkoaleks53

Zablokowany

Prośba o zmianę kategorii moich utworów – [OlekDj]

Dzień dobry,
    Piszę w sprawie moich utworów, które zostały umieszczone w dziale "AI" na Państwa portalu.
    Chciałbym wyjaśnić, że jestem autorem tekstów oraz pomysłodawcą rytmu i struktury tych piosenek. Program Suno służy mi jedynie jako narzędzie do generowania dźwięku, ale cały proces twórczy należy do mnie. Moje utwory to autorskie kompozycje, a nie losowe generacje.
    Proszę o przeniesienie moich utworów do odpowiednich kategorii muzycznych (np. House, Disco Polo, Pop) zamiast działu AI.
    Z poważaniem,
    [OlekDj]

Krótkie uzasadnienie
    Autorska warstwa tekstowa: Wszystkie teksty utworów są mojego autorstwa. Nie są to teksty generowane automatycznie, lecz osobista twórczość literacka.
    Reżyseria dźwięku: Suno służy wyłącznie jako instrument (syntezator) do realizacji mojej wizji. Ja decyduję o strukturze, tempie, emocjach i ostatecznym brzmieniu utworu.
    Kategoryzacja gatunkowa: Moja muzyka posiada wyraźne cechy gatunkowe (np. Disco Polo / House). Słuchacze szukają muzyki według stylu, a nie narzędzi użytych do jej produkcji.
    Wizerunek artysty: Jako niezależny twórca buduję swoją markę. Umieszczenie moich utworów w sekcji "AI" jest krzywdzące, ponieważ sugeruje brak ludzkiego wkładu w proces twórczy, co jest nieprawdą.
    Wczoraj, 13:50 / #1
  2. Offline

Admin

Administrator

Witam serdecznie nesterenkoaleks53,
    Dostałeś bana z kilku powodów
    1. Multikonta i nabijanie sobie plusów pod utworami
    2. Zaśmiecanie forum zbędnymi wpisami
    3. Pyskowanie i grożenie sądami
    4. Natarczywe dodawanie utworów wykonanie programami AI do innych kategorii.

Na przyszłość jak zechcesz rejestrować się znowu pod innym nickiem to nie strugaj szeryfa tylko się dostosuj.

Pozdrawiam, Admin
    BM4YOU, Soniczek lubi ten post.
    Wczoraj, 22:06 / #2

Użytkownicy online: 31 (przez ostatnie 20 minut)

Online: 145