Dlaczego nadal są pliki wstawiane premiu na krkaenie

1. Offline

TeQuila

Użytkownik

[b][Marqess87/b],
    i tu masz kolego racje ale tez trzeba dodać ze pliki premium są najbardziej ścigane przez policje wystarczy ze jakiś producent zgłosi stronę ze ta go okrada i od razu zamykają taką stronę i do tego Administracja ma przerąbane ale widać z nasz Administracja jest bogata i ma wywalone by zareagować
    21 Wrzesień 2025 - 13:18 / #11
  2. Offline

djhooker

Użytkownik

Patrzcie Soniczek daje premium na tej wstawce https://nuteczki.top/muzyka/vixa-pompa/577902-obuzyftzenekmartyniuk-mandacikalet
    ovixasoundbassbootleg.html https://krakenfiles.com/view/XRNo8SGTma/file.html a sam soundbas daje na yt za free link w opisie do nuty https://krakenfiles.com/view/tMa5ZAbQw0/file.html czyli daje premium na swój plik gdzie sound bass dał link za free do nuty zamiast jego dać do soundbasa dał swój.
    22 Wrzesień 2025 - 17:27 / #12
  3. Offline

TeQuila

Użytkownik

jak pisałem wcześniej to ten sam złodziej i paser tylko nik zmienił z Brexo na Soniczek pizdyczek po prostu zgłaszajcie jego wszystkie wstawki aż ktos zareaguje ja napisałem gdzie trzeba i podała ip i niki jakimi sie posługuje
    4EVER1, NetiX_Music lubi ten post.
    25 Wrzesień 2025 - 20:38 / #13
  4. Online

technoapell

Uploader

What if the police raid Krakenfiles? If there's anything related to Premium Music Mode, they'll order the Krakenfiles owner to shut down and block the site, and he'll end up in jail.
    4EVER1, Soniczek lubi ten post.
    27 Wrzesień 2025 - 16:45 / #14
  5. Offline

Soniczek

Uploader

TeQuila,
    jaki adres IP podałeś, chyba swój, bo napewno nie mój, nie ośmieszaj się smile
    27 Wrzesień 2025 - 23:42 / #15
  6. Online

technoapell

Uploader

Soniczek Should Have Only Had Alcohol To Post The Songs In Premium Mode On Krakenfiles
    4EVER1 lubi ten post.
    28 Wrzesień 2025 - 04:27 / #16
  7. Online

technoapell

Uploader

Soniczek Premium Boy Music smiling_imp smiling_imp smiling_imp smiling_imp smiling_imp rage rage rage rage rage

Dlaczego nadal są pliki wstawiane  premiu na krkaenie
    28 Wrzesień 2025 - 08:46 / #17
  8. Online

technoapell

Uploader

I went to search on the internet that Krakenfiles.com belongs to the United States and is located in San Francisco, California. We must be careful.
    28 Wrzesień 2025 - 17:30 / #18
  9. Offline

TeQuila

Użytkownik

Soniczek,
    Twój łajzo myślisz ze mając zmienne ip jesters nie taktylny czekaj jak zapukają do twoich drzwi hahahaha
    28 Wrzesień 2025 - 22:21 / #19
  10. Online

technoapell

Uploader

Praise God Soniczek, Don't Post Premium Music On Krakenfiles Anymore Congratulations
    29 Wrzesień 2025 - 17:09 / #20

Użytkownicy online: 40 (przez ostatnie 20 minut)

Online: 353