Krakenfiles

1. Offline

undertaken

Uploader

Ja nie moge wrzucac na kr juz w ogole ani pobierac. Macie jakies inne serwisy ? Albo rozwiazania ? Rozne przegladarki testowane
    29 Listopad 2025 - 18:19 / #1
  2. Offline

TeQuila

Użytkownik

wrzucać można tylko trzeba wyłączyć osłony w antywirusie a co rozwiązań są tylko administrator nie wdraża ich a można wrzucić na ten ale link https://soundfiles.eu i dodać w komentarzu inaczej nie da rady
    29 Listopad 2025 - 23:44 / #2
  3. Online

Admin

Administrator

undertaken,
    Gdzie leży problem? Inni nie mają problemów
    30 Listopad 2025 - 11:59 / #3
  4. Offline

undertaken

Uploader

No mi nie działało od kupy czasu. Dziś 1 raz raz mogłem pobrać piosenke albo wrzucić ,nie wiem skąd taka zmiana ,nic nie zmieniałem a mam tylko zapore.
    Admin lubi ten post.
    30 Listopad 2025 - 20:15 / #4
  5. Online

technoapell

Uploader

Krakenfiles is also changing its algorithm, preventing people from downloading from YouTube and uploading to Krakenfiles. Krakenfiles considers them fake MP3s.

Either your computer is infected, full of viruses, or it's a Trojan horse.
    Ostatnio edytował: technoapell 30 Listopad 2025 - 20:37
    30 Listopad 2025 - 20:28 / #5
  6. Offline

TeQuila

Użytkownik

Admin,
    Problem jest i to duży bo wszystkie antywirusy blokują krakenfiles (chyba ze sie wyłączy osłony ) a na stronie brak jakiejkolwiek alternatywy dla tego serwera ??? czy jest jakiś problem by zmienić na stronie zippyshare na jakiś inny serwer bo jak na razie sa dostępne tylko dwa Krakenfiles i nieistniejący juz zippyshare ??
    30 Listopad 2025 - 22:43 / #6
  7. Online

technoapell

Uploader

TeQuila,

Mam komputer Acer i nie mam tego problemu, nawet z blokadami reklam. Pobieram i wysyłam bez żadnych problemów.

TeQuila,

Krakenfiles korzysta z komputera marki Acer i nie mam tego problemu.
    Ostatnio edytował: technoapell 30 Listopad 2025 - 23:01
    30 Listopad 2025 - 22:57 / #7
  8. Online

technoapell

Uploader

TeQuila,

Czy strona Zippyshare jest nadal aktywna?

Link Here ---> www.zippyshare.com
    1 Grudzień 2025 - 00:13 / #8
  9. Offline

TeQuila

Użytkownik

technoapell,
    też używam acera i nie chodzi tu o komputer tylko o serwer Krakenfiles przetestowałem na 4 antywirusach i każdy pokazywał to samo ->(virus blacklist) ale jak wyłączyłem osłony na antywirusie można było odsłuchać,pobierać czy też wrzucić utwory .Co do zippyshare to ta strona nie działa juz od dawna ale u nas na forum nuteczki.top nadal jest wpisana jako serwer upload a administrator ma wywalona na użytkowników i nic nie zmienia oki szkoda słów
    1 Grudzień 2025 - 20:30 / #9

Użytkownicy online: 27 (przez ostatnie 20 minut)

Wszystkich tematów
529
Wszystkich postów
1939
Użytkowników
166724
Najnowszy
Shinergydll
Online: 399