dikosanya wrzuca hurtowe ilości utworów, głównie amatorskich remixów, z których większości nie da się słuchać, są po prostu tragiczne, nie mówiąc już o jakości, konwertowane z youtube'a. Tylko zaśmieca stronkę.
Odniosę się do twojej wypowiedzi, dużo osób tu dodaje utwory np wczoraj tj. [23.03.2026] trafiło na stronę prawie 300 utworów !, tak dobrze widzicie 300 utworów
Jak dla mnie jako Moderatora to bardzo dużo utworów.
A co do samych utworów: widzę że tu dodawane jest WSZYSTKO CO TYLKO SIĘ DA, UPLOADERZY tacy jak np. BM4YOU i dikosanya, dodają NAJWIĘCEJ utworów w tym Tygodniu jak i Miesiącu.
UPLOADERZY !! Tu nie są wyścigi żeby pokazać kto więcej doda utworów, zrozumcie to !, Lepiej dodawać mniej a jakieś konkretne, fajne utwory, sam się już spotkałem że w ciągu jednego dnia nie zostały dodane żadne dobre, fajne utwory w (Club/Dance)
Po co dodawać utwory które nie są fajne i nikt ich nie będzie słuchał. Ja Sam też mógł bym dodawać dużo utworów innych ale nie dodaję, dodaję tylko takie co mi się podobają i są fajne.
DLATEGO PROPONUJĘ WPROWADZIĆ LIMIT DZIENNY DODAWANIA UTWORÓW: Użytkownik bez Rangi: 30 Utworów Producent: 50 Utworów Uploader: 100 Utworów Moderator: Brak Limitu dziennego dodawania Utworów Administrator: Brak Limitu dziennego dodawania Utworów