mnóstwo badziewiastych utworów

1. Offline

tronik

Użytkownik

dikosanya wrzuca hurtowe ilości utworów, głównie amatorskich remixów, z których większości nie da się słuchać, są po prostu tragiczne, nie mówiąc już o jakości, konwertowane z youtube'a. Tylko zaśmieca stronkę.
    Soniczek, BM4YOU lubi ten post.
    Ostatnio edytował: tronik 24 Marzec 2026 - 18:29
    24 Marzec 2026 - 18:28 / #1
  2. Offline

Soniczek

Moderator

Odniosę się do twojej wypowiedzi, dużo osób tu dodaje utwory np wczoraj tj. [23.03.2026] trafiło na stronę prawie 300 utworów !, tak dobrze widzicie 300 utworów

Jak dla mnie jako Moderatora to bardzo dużo utworów.

A co do samych utworów:
    widzę że tu dodawane jest WSZYSTKO CO TYLKO SIĘ DA, UPLOADERZY tacy jak np. BM4YOU i dikosanya, dodają NAJWIĘCEJ utworów w tym Tygodniu jak i Miesiącu.

UPLOADERZY !! Tu nie są wyścigi żeby pokazać kto więcej doda utworów, zrozumcie to !, Lepiej dodawać mniej a jakieś konkretne, fajne utwory, sam się już spotkałem że w ciągu jednego dnia nie zostały dodane żadne dobre, fajne utwory w (Club/Dance)

Po co dodawać utwory które nie są fajne i nikt ich nie będzie słuchał.
    Ja Sam też mógł bym dodawać dużo utworów innych ale nie dodaję, dodaję tylko takie co mi się podobają i są fajne.

DLATEGO PROPONUJĘ WPROWADZIĆ LIMIT DZIENNY DODAWANIA UTWORÓW:
    Użytkownik bez Rangi: 30 Utworów
    Producent: 50 Utworów
    Uploader: 100 Utworów
    Moderator: Brak Limitu dziennego dodawania Utworów
    Administrator: Brak Limitu dziennego dodawania Utworów

Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? dajcie znać.
    djhooker lubi ten post.
    24 Marzec 2026 - 19:38 / #2
  3. Offline

djhooker

Użytkownik

Soniczek,
    Popieram sam coś tam tworze amatorsko dużo nie dodaje i się nadal uczę tworzyć ,a sam pomysł ok.
    Soniczek lubi ten post.
    24 Marzec 2026 - 22:10 / #3
  4. Offline

TeQuila

Użytkownik

Soniczek,
    hmm już pisałem dwóm uploaderom że za cytuje Ciacho ciebie ( Tu nie są wyścigi żeby pokazać kto więcej doda utworów) i dokładnie tu masz racje lepiej dać mniej a dobrych nutek niz setki badziewia druga rzecz to tylko chyba ze trzech Uploaderów słucha co wrzuca reszta nawet nie wie co wrzuca ot by tylko dodać
    Soniczek lubi ten post.
    25 Marzec 2026 - 01:00 / #4
  5. Offline

Marqess87

Użytkownik

Do tych ,,wyścigów" bardzo dużo motywuje już sama tabelka obok - Top Uploaders, taki użytkownik widzi, że ktoś go goni we wrzutkach, drugi widzi, że już jest niedaleko tego pierwszego to dawaj co leci i jak leci, nie zważając na nic, byle statystyki były wysokie a jakość już mniej. Wiadomo, że ilość wrzutek jest też u każdego z osobna w profilu ale ta tabelka już na pierwszy rzut oka zaraz po wejściu na stronę doprowadza do podbijania kiczów tutaj. Skoro jest ranking to jest i wyścig.
    Soniczek, TeQuila lubi ten post.
    25 Marzec 2026 - 12:15 / #5
  6. Offline

schab2000

Użytkownik

Ilość utworów jakie są dodawane to jedno. W sumie to ma swoje plusy bo gdy ktoś szuka przez google nietypowej piosenki to dostaje przekierowanie tutaj czyli strona żyje i spełnia swoje zadanie.
    Ja natomaist chicał bym dodać od siebie że wiele utworów AI trafia do złych folderów. Strona jest zalana utworami AI ktore trafiaja do działu np disco polo i to sprawia że uzytkownik czuje tez niesmak :) Sam dodaje takie utwory ale do odpowiedniego działu Może zatem stworzyć więcej podfolderów w tej zakladce ?

Drugi pomysł to by podczas dodawania utworu juz była opcja wybrania prefixu / przedroska " AI"
    Soniczek, Jacob Shady lubi ten post.
    Ostatnio edytował: schab2000 1 Kwiecień 2026 - 16:28
    1 Kwiecień 2026 - 16:15 / #6

Użytkownicy online: 9 (przez ostatnie 20 minut)

marcin0313, Stanwer, jacoo304, kucho, Assucit293, cosmo_at_pks, Jarosław Rudawski, sweetheart 8, Ziomekkier

Administrator | Moderator | Uploader | Użytkownik

Wszystkich tematów
576
Wszystkich postów
2076
Użytkowników
167155
Najnowszy
Johns
Online: 165