tronik, od bootlegów mash-upów które sam robi ktoś jest jest dział vixa-pompa , zgodzę się że czasami trafi się kawałek który jest średni ale tych jest trochę , jestem za tym aby stworzyć kategorię PHONK dla tego aby nie dawali tego ludzie na club/dance bo PHONK nie ma nic wspólnego z tą kategorią.
djhooker XD co ma vixa pompa do bootlegów mash-upów ? Vixa pompa to gatunek
tronik Twoja muzyka to syf dzięki takim jak ty masa ludzi odeszła z tej strony i strona ma lata świetności za sobą co widać została masa ale ludzi którzy słuchają badziewia remix moja matka by lepiej zrobiła https://nuteczki.top/user/tronik/
tronik, chyba tylko dla ciebie ta nowa kategoria bo największy syf to własnie robisz ty i na takie dziwne nazwijmy to "produkcje" powinien być dział produkcje amatorskie a dział vixa pompa powinien być skasowany bo to juz nawet muzyka nie można nazwać
Amatorskie to dziś gówno jestem tu nas stronie sporo lat jeszcze jak się strona nazywała klubowa muza dziś nazywa się Nutecki no nic dziwnego skoro strona zeszła na psy i to totalnie Często spotykam kopie kopi remix podszywany pod innego dj. I tone mashupów ktoś się pobawi w wiryltual dj i udaje dj I ma więcej plusów niż ktoś kto musi nieźle się namęczyć. To widać pokolenie Z woli sety ale zapominają że te składanki ktoś musiał najpierw zremixować pojedynczy utwór. Niestety takie głupi czasy. Widać że nawet moderatora tutaj nie ma a jak pamiętam to było ich. 4-5.
DJ Dominix, Napiszę tak jak by był tu jakiś moderator który by ogarnął ten dział to pewnie by tam był ciekawe kawałki obecnie niema tam nic co by przykuło uwagę a wręcz wstyd ze takim czymś można sie chwalić i nie pisze o Tobie bo akurat ty robisz pomału progres kombinujesz i zmieniasz gatunki ale reszta to ręce opadają.
tronik, to nie bierz przykładu z niego tylko segreguj to co wrzucasz bo jak wrzucisz dobre nutki i o dobrej jakości dostaniesz więcej Like a nie jak ostatnio wrzucasz jak idzie byle co i więcej a jakoś co 3 nutki pożal się bosze
TeQuila Pamiętasz mój remix "What You Say"? To było w dziale "Club / Dance", ale wolałem na vixie zostać, bo Slap House tak mi nie siada, a tą nutę zrobiłem w celach eksperymentalnych!